SOBE


Hotel City One Diamond posjeduje 12 moderno opremljenih soba, od toga 6 deluxe dvokrevetnih ( mogućnost razdvajanja kreveta ) soba sa pogledom na grad, 3 standardne dvokrevetne– (mogućnost razdvajanja kreveta ) sobe sa pogledom na rijeku i 3 standardne dvokrevetne sobe koje se mogu koristiti i kao jednokrevetne.

Kako bi udovoljili svim zahtjevima gostiju, 12 klimatiziranih soba hotela opremljeno je kabelskom televizijom, besplatnim bežičnim i širokopojasnim Internet pristupom, sušilom za kosu, hotelskom kozmetikom, klimom, mini barom, sigurnosnim sefom, s radnom povrsinom i prostorom za sjedenje.


  • *U hotelu nije dozvoljen boravak kućnih ljubimaca.
  • *U hotelu je zabranjeno pusenje osim prostora koji je predvidjen za pusace ( terasa ).
  • *Hotel posjeduje privatni parking koji je besplatan.

Standard double

Standard double room je moderno opremljena soba, koja površinom od 22m² sadrži TV (ravni ekran) s kabelskim programima, prostor za sjedenje, besplatan wi-fi, klima – uređaj, sigurnosni sef, mini bar, vlastitu kupaonicu sa hotelskom kozmetikom i sušilom za kosu.

Standard single

Standard single room je moderno opremljena soba, koja sadrži TV (ravni ekran) s kabelskim programima, besplatan wi-fi, klima – uređaj, sigurnosni sef, mini bar, vlastitu kupaonicu sa hotelskom kozmetikom i sušilom za kosu.

Double Comfort

Double Comfort room with city view je moderno i elegantno opremljena soba, ističe se znatnom većom površinom sa pogledom na grad. U sobi se nalaze TV (ravni ekran) s kabelskim programima, prostor za sjedenje, besplatan wi-fi, klima – uređaj, sigurnosni sef, mini bar, vlastitu kupaonicu sa hotelskom kozmetikom i sušilom za kosu.

Twin room

Standard double or twin room with river view je moderno opremljena soba, sa pogledom na rijeku, koja sadrži TV (ravni ekran) s kabelskim programima, prostor za sjedenje, besplatan wi-fi, klima – uređaj, sigurnosni sef, mini bar, vlastitu kupaonicu sa hotelskom kozmetikom i sušilom za kosu

Apartman

Hotel, takodjer, posjeduje i luksuzno opremljen apartman, koji se nalazi na zadnjem spratu hotela ( 4 sprat ) i koji je namjenjen za 4 osobe ili porodicu sa djecom. U sklopu apartmana nalazi se i terasa sa koje mozete uzivati u lijepom pogledu na grad.